Voordelen

Voordelen van de TOAD®

De TOAD® is een Tüv gecertificeerde stabilisatie volgens EN12767. Voor plaatsing van botsveilige draagconstructies in alle grondsoorten. De TOAD® vermindert significant scheefstand door uitgekiende constructie.

TOAD®: de garantie voor stabiliteit en botsveiligheid

De TOAD® voorkomt of vermindert de scheefstand van draagconstructies volgens de EN40-norm en waarborgt het afschuif- en breukeigenschappen van botsbestendige masten volgens de EN12767-standaard. Klik op de respectieve normen voor meer gedetailleerde informatie over beide onderwerpen.

Oplossing voor variabele bodemsamenstelling

Het is belangrijk om te beseffen dat de grondsamenstelling overal verschillend is, en factoren zoals taluds en bodemverzadiging de situatie verder compliceren. In veel gevallen zijn de conventionele tabellen niet voldoende nauwkeurig. Dit is met name cruciaal in situaties waar botsbestendige masten vereist zijn. Een TOAD® is hierbij de gebruiksvriendelijke oplossing.

Voorkomen van scheve masten

Een scheve mast ziet er niet alleen onaantrekkelijk uit, maar nog belangrijker is dat moderne armaturen niet optimaal functioneren wanneer de mast scheef staat. Hedendaagse LED-armaturen kunnen zowel verblinding veroorzaken als delen van de weg onvoldoende verlichten.

Wilt u de TOAD® gaan inzetten?

U kunt de TOAD® kopen bij verschillende masten-fabrikanten. Als u meer wilt weten over de TOAD® en andere innovatieve producten van PowerCast, nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken op de InfraCampus in Harderwijk! Neem contact met ons op via telefoonnummer 0413 490 049 of stuur een e-mail naar hildegarde@powercast.nl om een afspraak te plannen.