Milieuvriendelijk

De milieuvriendelijke TOAD®

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds hoger op de agenda staan, komt de TOAD® naar voren als een waardevolle oplossing. Het is een gecertificeerde slimme oplossing voor stabilisatie en het botsveilig stabiliseren van draagconstructies in de berm

Duurzaamheid en milieu

De TOAD® is een geprefabriceerd element vervaardigd van hoogwaardig beton. De TOAD® blijft permanent in uitstekende staat en kan keer op keer worden herplaatst. Het gebruik van Gneiss als vulmiddel, een gecertificeerd natuurproduct, zorgt ervoor dat het milieu onbelast blijft, zelfs na verwijdering.

Minimalisering van handelingen

De voornaamste baten van TOAD® liggen echter in de minimalisering van handelingen. De installatie is buitengewoon kort. Er is geen noodzaak voor grondverbetering, en het onderhoud van de installatie wordt tot een absoluut minimum beperkt.

De kracht van de TOAD®

TOAD® combineert duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en operationele effici├źntie, waardoor het een veelbelovende oplossing is voor moderne milieubewuste projecten. De TOAD® is beschikbaar bij diverse lichtmastfabrikanten.

Meer informatie

U kunt de TOAD® verkrijgen bij verschillende lichtmastfabrikanten. Als u ge├»nteresseerd bent in meer informatie over de TOAD® en andere innovatieve producten van PowerCast, verwelkomen wij u graag op de InfraCampus in Harderwijk! Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0413 490 049 of stuur een e-mail naar hildegarde@powercast.nl om een afspraak te regelen.