< TOAD partners

Over ons

Over PowerCast

Innovatieve infrastructuurproducten voor een duurzamere toekomst in de bouw- en infrastructuurindustrie.

Van productontwikkeling naar groothandel

PowerCast BV is al sinds 1996 actief op de Nederlandse en Belgische markt, waarbij we ons toeleggen op het leveren van innovatieve infrastructuurproducten. Onze rol omvat verschillende aspecten: we innoveren en ontwikkelen nieuwe producten, we hebben productiefaciliteiten, we importeren producten en fungeren als technische groothandel. Onze voornaamste focus ligt op het bedienen van grote stakeholders in de sector. We zijn trots op onze samenwerking met toonaangevende bedrijven, zoals de CRH Groep, die in 2022 maar liefst 73.000 medewerkers in dienst had, een jaaromzet van 32,5 miljard en een winst van 3,8 miljard, waardoor ze een aanzienlijke speler zijn in de bouw- en infrastructuurindustrie.
Onze producten worden gedistribueerd via vooraanstaande groothandels, en je kunt op onze 'partners' pagina links vinden naar ons uitgebreide netwerk.

Een betere toekomst voor de infrastructuursector

Maar wat misschien nog belangrijker is dan wie wij zijn, is wat we willen bereiken. We realiseren ons dat zowel materiƫle hulpbronnen als menselijk talent steeds schaarser worden. In onze visie geloven we dat adaptieve, duurzame en dynamische infrastructuur gerealiseerd kan worden met innovatieve, doch kosteneffectieve industriƫle oplossingen. Het cruciale aspect is om ons te verbinden met mondiale spelers, waardoor we een breed scala aan keuzemogelijkheden en diverse gebruikerservaringen kunnen bieden om een betere toekomst voor de infrastructuursector te bevorderen

Partners

PowerCast is zakelijk verbonden met onderstaande partijen.

Logistieke schakel Rol Actie
Van Riel Beton Fabrikant
Hydro
Poleproducts
fabrikant lichtmasten
Zip-Pole
safety products
fabrikant lichtmasten
VDL
mastsolutions
fabrikant lichtmasten
Nedal
aluminium
fabrikant lichtmasten
Valmont
structures
fabrikant lichtmasten